Make your own free website on Tripod.com

Dobrodošli na moju stranicu!!!!

 

 

Koke

Moje ime je Ivana,a prijatelji me zovu Maslačak. Roðena sam divnog i suncanog 10.8.1990. u Varaždinu. Idem u najbolji 3.g2 razred Opce gimnazije u metropoli Ivancu. Zivim na Bednji sa svojom obitelji. Imam dva kucna ljubimca, lassie Boni i macak Pasha.

sjedim u svojoj sobi s dvije kolegice. gledamo kroz prozor kak prolazi autobus. volim svoju kucu jer je na glavnoj cesti pa uvijek pratim ko prolazi. hehe, sala mala. volim se druziti s svojim naaaajboljim Kokama(Mrazek, Kljubic i Mala Marica). volimo se zabavljati subotama.

inace, za mjesec dana pocinjem opet trenirati tenis, jedva cekam...obozavam sport,osobito tenis i bejzbol. imam jednog prijatelja bejzbolasa kojeg jaaaako puno pozdravljam. u drugom mjesecu idem sa svojom naaajboljom susedom u Zagreb gledati Duvnjaka kak igra.

volim gledati Tree Hill i Kucanice, i zahvaljujuci mojoj naaaaajboljoj susedi, obozavam Pirate s Kariba i kapetana Jacka Sparrowa, tip je lud...skoro ko ja ;)

obožavam Milku s keksima...volim piti coca colu...kaj jos da velim...

najdraze mjesto na svijetu, poslije Bednje naravno, mi je Selce, tam sam jako cesto jer idem na rehabilitaciju, pa usput pozdravljam cijelu ekipu,oni znaju ko su ;)

i to bi bilo to...uzivajte u mojoj stranici, nadam se da vam ne bude dosadna. ;) znam da je najbolja,ali pssst ;)

 

Tenis
Sport
Vicevi
Mudre misli